Som els entravessats!!!!

Som els entravessats!!!!

16 de juny 2009

Presentació


Som una agrupació de flautes que naix d'una il·lusió compartida entre Noelia Donet i Juan Estruch, a la qual s'afegeixen els professors Manel Quinto, Begonya Bonet, Eugenia Vicens, Rosabel Pérez, Fernando Soler i Mari Paz Montagud, que han aconseguit agrupar a molts flautistes de diverses comarques de la geografia valenciana, amb l'objectiu fonamental de promoure, tocar i pasar-ho bé amb la flauta, gaudint i compartint el que fan amb amics de la música.

3 comentaris:

  1. Hola guapa, vuestra iniciativa de formar un grupo me parece genial, y como tu dices es una forma de conocer gente nueva y encima con la misma afición y pasión por la flauta. Un saludo. Natalieta

    ResponElimina
  2. Hola, aquí estoy dejando mi firma ya que estamos en la semana de la blogmanía gracias a Vicent jeje.No tenía ni idea que tocabas la flauta! pero me parece super interesante y más cuando vives y sientes la música sobretodo y compartes el mismo interés con otros.

    Yami.

    ResponElimina
  3. Jo tampoc recordava que tocares la travessera. es un bloc importat per a tu com per el teu grup potser que un dia t'ho agrairan.
    salut vicentfaro

    ResponElimina